Nieuws
28 augustus 2010 - Ron Smeets

BlackBerry OS6 upgrade voor Bold en Pearl pas in 2011 ?

Het was al bekend dat RIM de 'oudere' BlackBerry toestellen zoals de Bold 9700 en de Pearl 9100 ook gaat voorzien van een OS6 upgrade. Helaas heeft het er vooralsnog alle schijn van dat die upgrade niet meer dit jaar uitgerold zal gaan worden. Er is namelijk een lijstje opgedoken waarop dat te lezen is (zie screenshot's hiernaast en -onder)

Exacte data zijn nog niet bekend en natuurlijk moeten we er ook rekening mee houden dat deze lijst bestemd was voor de Canadese provideer Bell. Doorgaans moeten klanten met een provider-locked toestel langer wachten op een software upgrade dan diegenen die een simlock vrij toestel hebben. Enfin, de toekomst (of informatie van RIM) zal meer duidelijkheid gaan scheppen ;-) BlackBerry-6-bell

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.