Toestellen
25 mei 2009 - Ron Smeets

BlackBerry Onyx preview

De eerste geruchten over de BlackBerry Onyx dateren van ruim anderhalve maand geleden. Dit weekend hebben de boys van Crackberry een prototype van dit toestel onder handen genomen.

Qua specs lijkt de Onyx veel op de Bold; een 3.2 megapixel camera, quad-band GSM met 3G support, WiFi en GPS zijn allemaal aanwezig en het lijkt erop dat de Onyx een iets snellere processor gekregen heeft, maar dat kan nog niet bevestigd worden.

Uiterlijk is de Onyx iets compacter en platter dan de Bold en lijkt hij dus iets meer op de nieuwe Curve. Hieronder kun je nog een video bekijken van CrackBerry's Onyx preview. Zonder commentaar maar met muziek van Johnny Cash ;-)

BlackBerry-Onyx-a
BlackBerry-Onyx-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.