Geruchten
08 december 2011 - Ron Smeets

BlackBerry Milan gespot?

Er zijn de afgelopen weken heel wat codenamen van mogelijk nieuwe BlackBerry toestellen opgedoken. De 'Milan' was daar een van. Als we deze geruchten, en afbeelding, mogen geloven dan wordt de BlackBerry Milan een variant van de huidige Torch modellen met een uitschuifbaar qwerty toetsenbord.

Verder lijkt het toestel op de afbeelding hieronder qua design ook veel op de Porsche BlackBerry die ernaast staat en onlangs al werd aangekondigd.

Volgens CrackBerry zou de BlackBerry Milan uitgerust worden met het nieuws BlackBerry 10 OS (voorheen BBX). Over de verdere specs wordt nog niets gemeld.

Afbeelding via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.