Geruchten
04 januari 2012 - Ron Smeets

BlackBerry Milan geannuleerd vanwege hardware problemen?

Een maandje geleden werden de eerste, vermoedelijke, foto's van de BlackBerry Milan gespot, een qwerty slider a-la Torch met het design van de P'9981 Porsche BlackBerry.

Volgens N4BB zou de Milan echter al geannuleerd zijn. De site claimt dat te weten op basis van informatie van een van hun (betrouwbare) bronnen.

Het exacte hoe en waarom is nog niet bekend maar volgens de bron zou het om 'hardware problemen' gaan. Dat zou op zich wel vreemd zijn omdat de BlackBerry Milan een van de eerste BlackBerry 10 toestellen zou moeten worden, een OS dat pas in de tweede helft van 2012 klaar is om gelanceerd te worden. Mochten er dus inderdaad hardware problemen zijn bij de ontwikkeling van de BlackBerry Milan, dan zou je toch mogen verwachten dat RIM nog voldoende tijd heeft om die op te lossen, toch?

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.