Toestellen
17 oktober 2005 - Ron Smeets

Blackberry mail op de Palm Treo 650

Palm kondigde vandaag aan dat het een samenwerking met RIM is aangegaan om de Treo 650 te voorzien van de Blackberry push-mail software.

Het is de bedoeling dat de 'PalmBerry' begin 2006 in de winkels ligt, zo ongeveer gelijk met de komst van de Treo 700 die, zoals wij eerder al meldden, voorzien is van het Windows Mobile OS.

Overigens heeft de Treo 700 ook de Microsoft variant van push-mail functie aan boord. Het lijkt er steeds meer op dat Palm paniekvoetbal speelt door met alles en iedereen in zee te willen gaan in een poging om het tij van de teruglopende populariteit en verkopen te keren.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.