Geruchten
21 januari 2010 - Ron Smeets

BlackBerry Magnum of Dakota prototype gespot

De foto (grote versie na de klik) van een BlackBerry met zowel een volledg qwerty toetsenbord als een touchscreen display (zoals de onlangs gelekte Sony Ericsson Faith dat ook zou hebben) dook eerder vandaag op.

Volgens de boys van CrackBerry is het echter een ouder prototype van een toestel dat vooralsnog bekend staat onder de namen 'Dakota' en/of 'Magnum'.

De oorspronkelijke bron weet verder geen details maar het definitieve model zou er dus al heel anders (mooier) uit zien. BlackBerry-Magnum

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.