Geruchten
12 december 2012 - Ron Smeets

BlackBerry L-Series (Londen) gefilmd

Eerder vadaag waren enkele, en eigenlijk de eerste, hele fraaie (gedetailleerde) kiekjes van de BlackBerry Londen (L-Series) te zien.

Kort daarna dook deze video op, gemaakt in Vietnam door een bron die er vaker in slaagt nog niet officieel aangekondigde toestellen voor de camera te strikken. Zolang als het duurt (wanneer RIM zou besluiten de video te laten verwijderen van YouTube) kun je het filmpje hieronder bekijken.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.