Geruchten
27 juli 2008 - Ron Smeets

BlackBerry Kickstart naast de Pearl gefotografeerd

Foto's en specs van de eerste clamshell BlackBerry, Kickstart genaamd, hebben we al eerder gezien maar deze plaatjes waarop het toestel te zien is naast de Pearl geven een goed beeld van de afmetingen van de Kickstart.

Nu nog even wachten op de officiële introductie van RIM, maar die zal nog wel even op zich laten wachten. De Bold komt er namelijk binnenkort aan (in de winkels) en ook de Thunder zal, denk ik, voor de Kickstart aan de beurt zijn.Gerelateerde links:
BlackBerry Bold nog deze maand in Duitsland te koop?
BlackBerry Thunder loopt (nu al) vertraging op
BlackBerry Thunder wordt de 9500
Veel foto's van de BlackBerry 9100 KickStart
BlackBerry Bold officieel aangekondigd
Clamshell BlackBerry KickStart gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.