Geruchten
11 september 2008 - Ron Smeets

BlackBerry Javelin op eBay gespot

De Bold ligt nog maar een paar weken in de winkel maar de geruchten o0ver deze nieuwe BlackBerry, de Javelin, gaan ook al een tijdje rond.

Behalve dat vandaag enkele nieuwe, gedetailleerde, foto's opgedoken zijn van deze ietwat kleinere broer van de Bold en vervanger van de Curve, is ook een exemplaar op eBay aangeboden. De bieding loopt nog tot 18 september, maar het hoogste bod staat nu al op ruim 4000 dollar.Gerelateerde links:
Meer info en foto's van de BlackBerry 8900 'Javelin'
Nieuwe foto's van de BlackBerry Javelin
Video van de BlackBerry Javelin
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.