Nieuws
06 februari 2013 - Ron Smeets

BlackBerry Jam impressie en BlackBerry Q10 preview (video)

De afgelopen twee dagen was ik op BlackBerry Jam in; de eerste ontwikkelaars conferentie van de Canadese fabrikant ná de lancering van de BlackBerry Z10 en het nieuwe OS.

In Amsterdam kwamen 1500 ontwikkelaars, partners en media bijeen. Een van de hoogtepunten (voor de ontwikkelaars) was de keynote waarin de beschikbaarheid van de BB10.1 SDK bekend gemaakt werd. Daarna ging ik toch vooral op zoek naar de BlackBerry Q10 ;-)

Hieronder een korte video impressie van het event en een leuke preview van de BlackBerry Q10; het qwerty toestel dat over enkele maanden als tweede BB10 smartphone in de winkels zal verschijnen.

http://www.youtube.com/watch?v=dJuE4F4oSu4
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.