Nieuws
27 november 2014 - Ron Smeets

BlackBerry geeft tot 600 dollar voor een iPhone Gebruik op eigen risico en met gevaar voor de garantie

Of dit nu de beste manier is om marktaandeel terug te winnen? Dat waag ik toch te betwijfelen. BlackBerry heeft in eigen land een inruilactie bedacht om nieuwe klanten voor de Passport te lokken. Wanneer zij hun iPhone 6 inruilen dan krijgen ze maximaal 600 (Canadse) dollar inruilkorting. Andere, oudere, iPhones worden ook aangenomen, maar dan daalt de korting natuurlijk wel. Voor een iPhone 4S krijg je maximaal 300 dollar terug

Dat klinkt op zich als een prima deal; de PassPort kost immers maar 499 dollar in Canada. Echter, wanneer je tussen de 700 en 1000 dollar betaald hebt voor je iPhone 6, dan gooi je in een paar weken toch effe tussen de 100 en 400 dollar weg. Niet echt een 'Trade Up' als je het mij vraagt. Ok, voor iPhone 4S, 5 en 5C eigenaren die niet meer van plan waren een nieuwe iPhone aan te schaffen zou het een overweging kunnen zijn. 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.