Entertainment
07 mei 2010 - Ron Smeets

BlackBerry en iPhone slecht voor sexleven van vrouwen

Uit een Engels onderzoek over het sexleven van vrouwen blijkt dat 28% van de dames de BlackBerry of iPhone van manlief de schuld geven voor hun verslechterende sexleven.

Tja, het is al heel lang zo dat mobiele telefoons van alles en nog wat de schuld krijgen (tumoren, bijensterfte, broeikasteffect om er maar eens een paar te noemen). Dit is weer zo'n voorbeeld.

De BlackBerry en iPhone worden prominent in beeld genomen terwijl, als je het artikel in de Telegraph helemaal leest, andere oorzaken een veel groter aandeel hebben. Zo vindt 55% van de ondervraagde vrouwen overwerken funest voor hun sexleven. 74% zegt dat het toch vooral ligt aan het feit dat ze het te druk hebben en 83% noemt vermoeidheid als de belangrijkste oorzaak.

Als je dat leest dan valt die 28% van de BlackBerry en iPhone nog best mee! Maar ja, vermoeidheid, overwerk en druk-druk-druk zijn inmiddels zo'n afgezaagde onderwerpen. Het is natuurlijk véééél leuker om de mobieltjes weer eens als hoofdschuldige aan te wijzen. Uhhm, een tip voor alle (Engelse) vrouwen: Mobiele telefoons kun je uitzetten in de slaapkamer. Met die andere oorzaken is dat heel wat moeilijker ;-) (Foto: Alamy)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.