Toestellen
01 december 2010 - Ron Smeets

BlackBerry (Curve) 8980 duikt op

Op de website van de FCC is de BlackBerry 8980 opgedoken. Het toestel zou, gezien de benaming, wel eens de opvolger kunnen worden van de goedkope, en redelijk populaire, Curve 8900. In Nederland hebben we natuurlijk ook al een tijdje de Curve 9300, een 3G versie van dat toestel.

Hij is onder andere voorzien van quad-band GSM met GPRS / EDGE (2.5G) support, een 3.2 megapixel camera, WiFi, Bluetooth en een 3.5mm audio (headset) aansluiting. Natuurlijk heeft de BlackBerry 8980 ook een volledig qwerty toetsenbord.

Veel meer is er nog niet over bekend en ook BlackBerry heeft nog geen officiele berichten over de 8980 verspreid. Hieronder staat nog een grotere afbeelding. BlackBerry-8980 Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.