Geruchten
12 januari 2010 - Ron Smeets

BlackBerry Curve 8910 gespot

Het is nu ongeveer een jaar geleden dat de BlackBerry Curve 8900 bij ons zijn intrede deed. Hoog tijd voor een nieuw model dus. Welnu, als we deze geruchten mogen geloven dan zit die opvolger, de Curve 8910, er aan te komen.

Een toestel met die naam is namelijk al gespot in een aanvraag (voor Bluetooth certificering) bij de Bluetooth SIG Group en BerryReview clamt al een foto ervan te hebben (grote versie hieronder).

Over de specs, behalve dat hij natuurlijk Bluetooth zal ondersteunen, is nog niet veel te zeggen, maar als de naam klopt, dan zal deze Curve 8910 niet extreem veel anders zijn dan zijn voorganger, de 8900 (misschien nu wel 3G support?). Op onderstaande foto is in ieder geval te zien dat, net als bij de andere nieuwe BlackBerry's, de trackball vervangen wordt door een trackpad. BB-Curve-8910-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.