Toestellen
28 juni 2007 - Jeroen de Hooge

BlackBerry Curve (8300) naar Nederland

KPN en Research In Motion (RIM) hebben in Nederland de BlackBerry Curve gepresenteerd. De nieuwe BlackBerry Curve is de kleinste en lichtste BlackBerry smartphone met een Qwertytoetsenbord.

Daarbij beschikt hij ook over een aantal multimedia functies en eenvoudig te gebruiken draadloze functionaliteit, inclusief de ondersteuning voor telefoon, e-mail, web, agenda en andere mobiele toepassingen.

Ben je veel op de baan is het trackball navigatiesysteem handig, maar het lichtgevoelige 320X240 display is natuurlijk ook te gebruiken voor het bekijken van websites, e-mailattachments, video’s en beelden en hij is natuurlijk voorzien van een 2 megapixel digitale camera.

Een reactie van Esther van Zeggeren, Managing Director van Large and Major Enterprises van KPN. “We zijn verheugd om het nieuwe innoverende toestel van RIM aan onze zakenklanten in Nederland te kunnen aanbieden. We zijn er zeker van dat onze klanten uit de balans tussen prestatie en gebruiksgemak, dat door de BlackBerry Curve smartphone aangeboden wordt, voordeel zullen halen.”

Samen met zijn geavanceerde e-mail, web, multimedia en andere functies biedt de BlackBerry Curve een reeks geavanceerde en praktische telefoonfuncties inclusief Speaker Independent Voice Recognition (SIVR) voor Voice Activated Dialling (VAD), Bluetooth® 2.0 ondersteuning voor handfree gebruik met koptelefoon, car kits en Bluetooth randapparatuur en quad-band bediening voor global roaming.Gerelateerde links:
BlackBerry software op je mobiele telefoon!
Games voor je BlackBerry
AT&T brengt rode BlackBerry Pearl op de markt
KPN introduceert de BlackBerry Pearl in Nederland
Introductie BlackBerry 8800 op 3GSM
Blackberry na Korea ook in Japan
Vodafone komt met eigen 'BlackBerry' dienst
Opvouwbaar BlackBerry keyboard
Lance Armstrong introduceert nieuwe Blackberry op 1-11
Mobiel CRM pakket voor BlackBerry
Over de auteur: Jeroen de Hooge
 
Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory BV, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Travelvalley & Carrepublic. Behalve liefhebber van tech & gadgets is hij ook Audigek.