Toestellen
06 april 2006 - Ron Smeets

BlackBerry Connect toestel van Samsung

Via BerryBlog: De Koreaanse toestelfabrikant Samsung heeft vandaag tijdens de CTIA in Las Vegas de SGH-T719 geintroduceerd.

Waar ze bij BlackBerry Cool nog spreken over een kloon van de 7100 hebben wij het toch liever over de eerste Samsung met BlackBerry Connect.

Dat het toetsenbord van de T719 een kopie is van dat van de BlackBerry 7100 (zie ook de foto's verderop) is volgens ons niet meer dan normaal. De Samsung is nu eenmaal te klein voor een volledig QWERTY keyboard en dan kunnen ze maar beter iets namaken dat zich al bewezen heeft, toch?!

Waar we het wel helemaal mee eens zijn is de opmerking dat de resolutie van het display van de T719 wel eens een gevaar zou kunnen vormen voor het succes van dit toestel in de BlackBerry markt. Met 176 bij 226 pixels lijkt hij wat erg smal en niet echt geschikt voor het typen en lezen van email.Gerelateerde links:
Nokia's E62 een goedkope BlackBerry concurrent
Vodafone komt met eigen 'BlackBerry' dienst
Nieuwe BlackBerry 7105t van T-Mobile
Nieuwe Blackberry met GPS
Een Blackberry bij je Pizza
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.