Toestellen
03 februari 2009 - Ron Smeets

BlackBerry Bold vs Storm vs Curve

Leuke vergelijkende video van de drie nieuwste BlackBerries die overigens allemaal ook al ietwat minder positief in het nieuws geweest zijn de afgelopen maanden.

Zo had de Bold problemen met de trackball, de Storm met de traagheid van het eerste OS en werden de Curve en Bold onlangs al even uit de T-Mobile winkels gehaald. Dat laatste had echter niets te maken met de toestellen zelf. Wat ik zelf wel bijzonder irritant vind aan alledrie is het matige uithoudingsvermogen van de accu's. Enfin, enjoy de video!

http://www.youtube.com/watch?v=Shm5T0zL0hQ

Via: PassioneMobile

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.