Nieuws
14 augustus 2008 - Ron Smeets

BlackBerry Bold vanaf 16 Augustus bij Orange in Engeland

Het blijft voor ons hier in Nederland en België voorlopig nog even een kwestie van afwachten als het gaat om de introductie van de nieuwste BlackBerry Bold.

Vandaag was er wel weer nieuws te melden, maar helaas dus niet voor ons.

In tegenstelling tot eerdere berichten (of geruchten) dat het toestel vanaf 1 Augustus in Engeland via Vodafone aangeboden zou gaan worden blijkt nu dat Orange de Engelse primeur zal krijgen. De Bold zal vanaf 16 Augustus in de Orange winkels aan de andere kant van de Noordzee liggen.

Enkele weken later volgt T-Mobile en over een eventuele release door Vodafone wordt momenteel met geen woord meer gerept.

Zoals ik eerder ook al eens schreef wil het dus maar niet vlotten met de Europese release van de BlackBerry Bold en dat is, gezien de specs van het toestel, erg jammer. . .Gerelateerde links:
BlackBerry Bold wordt mondjesmaat gelanceerd
BlackBerry Bold in Augustus naar Engeland en Duitsland
BlackBerry Bold komt wellicht pas in September
Europese introductie BlackBerry Bold in Italië?
BlackBerry Bold officieel aangekondigd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.