Toestellen
12 mei 2008 - Ron Smeets

BlackBerry Bold officieel aangekondigd

De BlackBerry 9000 die al enkele weken (maanden) de gemoederen bezig hield is vandaag officieel door RIM geintroduceerd als de BlackBerry Bold.

Dit wordt zonder enige twijfel de krachtigste en meest complete BlackBerry die RIM tot nu toe uitgebracht heeft. De Bold is onder andere voorzien van een 624Mhz processor met WiFi, GPS, Tri-band HSDPA, een half-VGA display (480x320), 2 megapixel camera, multimedia speler en 1GB intern opslaggeheugen.

De prijs van het toestel is nog niet bekend gemaakt. De BlackBerry Bold zal vanaf deze zomer in de winkels gaan verschijnen. Wanneer dat hier in Nederland en België gaat gebeuren is eveneens nog niet bekend.

PersberichtGerelateerde links:
Officiele introductie BlackBerry 9000 op 12 Mei
BlackBerry 9000 van eBay gereviewd
BlackBerry 9000 te koop op eBay
Foto's van de nieuwe BlackBerry 9000 serie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.