Geruchten
17 juli 2008 - Ron Smeets

BlackBerry Bold komt wellicht pas in September

Als deze geruchten kloppen dan zal de nieuwe BlackBerry Bold hier op z'n vroegst pas in September in de (Europese) winkels liggen.

Andere berichten spreken daarentegen wel over een Canadese release op 25 Juli. Het toestel zal daar voor 299 dollar in de winkels liggen, zo meldt BlackBerry Cool.

Op zich niet vreemd dat een nieuwe BlackBerry het eerst in Canada, de thuisbasis van RIM, en Amerika, het land met de meeste BlackBerry gebruikers, uitgebracht zal worden, maar wel jammer voor iedereen die er overal anders ter wereld op zit te wachten. . .Gerelateerde links:
Europese introductie BlackBerry Bold in Italië?
BlackBerry Bold officieel aangekondigd
BlackBerry Bold vs de iPhone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.