Toestellen
27 juli 2008 - Ron Smeets

BlackBerry Bold in Augustus naar Engeland en Duitsland

Er was de afgelopen weken het een en ander te doen rondom de Europese releasedata van de nieuwste BlackBerry, de Bold (9000).

Eerst zou hij in de zomer komen, toen werd gesproken over uitstel tot in September en vervolgens meldde T-Mobile Duitsland dat hij toch deze maand nog daar in de winkels zou liggen.

Welnu, er is de afgelopen twee dagen weer nieuwe informatie opgedoken waaruit blijkt dat de BlackBerry Bold vanaf 1 Augustus in Engeland, via Vodafone, te koop zal zijn. Duitsland volgt kort daarna, op 4 Augustus om precies te zijn.

Helaas wordt nog steeds met geen woord gerept over een eventuele Nederlandse of Belgische release. Hetzelfde geldt voor de berichten, enkele maanden geleden, dat het toestel in Europa eerst naar Italie zou gaan.Gerelateerde links:
BlackBerry Bold nog deze maand in Duitsland te koop?
BlackBerry Bold komt wellicht pas in September
Europese introductie BlackBerry Bold in Italië?
BlackBerry Bold officieel aangekondigd

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.