Toestellen
15 augustus 2008 - Ron Smeets

BlackBerry Bold eind Augustus bij KPN

UPDATE (10u25):Het nieuws is zelfs nog iets beter want het toestel schijnt nu al in de KPN winkels te liggen. Dat wil zeggen in ieder geval in de KPN Business Centers. Met dank aan 'Bold'.

KPN gaat vanaf eind deze maand de BlackBerry Bold in Nederland introduceren. In de online shop is het toestel al te bestellen.

Op zich een verassende ontwikkeling, maar wel een postitieve gezien het feit dat de (wereldwijde) lancering van het toestel niet echt wil vlotten als het gaat om de beschikbaarheid van de langverwachte Bold.

De prijs valt alleszins mee. In combinatie met een twee-jarig abonnement van €36,25 (inclusief BlackBerry service) is het toestel al gratis.Gerelateerde links:
BlackBerry Bold vanaf 16 Augustus bij Orange in Engeland
BlackBerry Bold wordt mondjesmaat gelanceerd
BlackBerry Bold in Augustus naar Engeland en Duitsland
BlackBerry Bold komt wellicht pas in September
BlackBerry Bold officieel aangekondigd

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.