Geruchten
17 september 2011 - Ron Smeets

BlackBerry Bold 9980 duikt weer op

De BlackBerry Bold 9980 is nog niet officieel gepresenteerd maar het toestel is al een aantal keren op foto's en video te zien geweest.

Een Chinese bron heeft vandaag weer een aantal nieuwe kiekjes online gezet. Daarop is het toestel iets beter te zien en wordt hij bovendien met de nieuwe BlackBerry Bold 9900 vergeleken.

Op zich zijn BlackBerry geruchten niet bijster interessant als het om toesteldesign gaat. De meeste toestellen van de Canadese fabrikant lijken namelijk erg veel op elkaar. Zoveel dat je bijna over 'eenheidworsten' kunt spreken. Mocht de BlackBerry Bold 9980 inderdaad bestaan en er zo uit gaan zien als het toestel op de gelekte foto's en video, dan lijkt het erop dat RIM eindelijk weer eens een 'nieuw' toestel(design) geadopteerd heeft. De tijd zal moeten leren of de Bold 9980 inderdaad op de markt gaat komen in deze vorm.

BB-BOLD-9980-Rumor-1709-d BB-BOLD-9980-Rumor-1709-b BB-BOLD-9980-Rumor-1709-a BB-BOLD-9980-Rumor-1709-c

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.