Toestellen
27 november 2010 - Ron Smeets

BlackBerry Bold 9780 van dichtbij bekeken

De BlackBerry Bold 9780 werd een maand geleden officieel gepresenteerd en het toestel zou rond deze tijd (eind november) ook leverbaar moeten zijn bij ons in Nederland.

Uiterlijk lijkt de Bold 9780 als twee druppels water op de bold 9700. De grootste verschillen zijn de camera (5 ipv 3.2 megapixels) en BlackBerry OS6. Hieronder kun je een ruim acht minuten durende videopreview van de BlackBerry Bold 9780 bekijken. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.