Geruchten
26 juli 2010 - Ron Smeets

BlackBerry Bold 9780 op komst?

In de diverse geruchtencircuits zwerven al de nodige nieuwe BlackBerry's rond. De volgende in de rij is de Bold 9780 (nee, niet de 9760 of de 9650;-))

CrackBerry wist dit weekend wat specs van de 9780 op te duiken en kort daarna dook, via een andere bron, ook een eerste kiekje van het toestel op. Het zal de komende weken of maanden moeten blijken in hoeverre deze geruchten een kern van waarheid bezitten.

Hoe dan ook, de BlackBerry Bold 9780 zou een toestel worden met een fysiek qwerty toetsenbord, BlackBerry OS 6, GSM support, 3G, WiFi en een scherm met 480x360 resolutie.

Foto via: Salomondrin

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.