Geruchten
29 juli 2010 - Ron Smeets

BlackBerry Bold 9780 gefilmd

Begin deze week dook al een (wazig) kiekje op van een toestel dat volgens de geruchten de BlackBerry Bold 9780 (het rechter toestel op de foto hiernaast) zou zijn. Nu is ook een filmpje online verschenen waarin datzelfde toestel, inclusief BlackBerry OS6, te zien is.

Helaas wordt niet het hele toestel getoond dus we zullen de maker op zijn woord moeten geloven ;-) Tja, en het blijft natuurlijk een gerucht. Onder de video staan ook nog enkele nieuwe foto's van de Bold 9780.

Op de eerse foto hieronder ligt de nieuwe Bold 9780 naast de CDMA-only 9650. Zo op het eerste gezicht is de 9780 iets compacter vormgegeven. BB-Bold-9780-a BB-Bold-9780-c BB-Bold-9780-d BB-Bold-9780-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.