Nieuws
24 februari 2011 - Ron Smeets

BlackBerry belooft meer touchscreens in 2011

De BlackBerry Torch is de eerste touchscreen smartphone van de Canadese fabrikant die de moeite van het aanraken waard is, zoveel is na enkele maanden wel al duidelijk. De Storm en Storm 2 waren ronduit slechte toestellen als het gaat om het gebruikgemak en de techniek van het touchscreen display.

In Barcelona bevestigde een woordvoerder van RIM tegenover de boys van Beste Product dat BlackBerry dit jaar nog meer touchscreen toestellen op de markt gaat zetten.

Op zich geen echt groot nieuws want er deden al een tijdje diverse geruchten de ronde over onder andere de Torch 2, de Storm 3 (of dat een verstandige naamskeuze is waag ik overigens te betwijfelen) en de Dakota, een Bold variant met touchscreen. Maar, zoals gezegd, dat waren (en zijn) allemaal nog niet veel meer dan geruchten, al dan niet ondersteund met 'gelekte' kiekjes en video's. De uitspraken van Arnaud Bret bevestigen in ieder geval dat er meer Touchscreen BlackBerry's gaan komen. Nu moeten we alleen nog te weten komen welke ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.