Nieuws
01 april 2009 - Ron Smeets

BlackBerry App World live in VS en UK

De komende dagen zal er nog wel meer nieuws uit de VS komen vanwege de CTIA Wireless. Zo heeft RIM vandaag BlackBerry App World gelanceerd in de VS en UK.

Een groot voordeel van BlackBerry's software winkeltje is de mogelijkheid om aankopen af te rekenen via PayPal. Je hebt dus niet persé een creditcard nodig.

Nadeel is dat de goedkoopste betaalde applicaties een prijskaartje van €2,75 krijgen. Natuurlijk zullen er ook gratis apps aangeboden worden. Of BlackBerry's App World een succes wordt valt te bezien.

Wanneer wij in Nederland en België aan de beurt zijn is nog niet bekend.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.