Nieuws
02 april 2009 - Ron Smeets

BlackBerry App World demo

Gisteren lanceerde BlackBerry haar eigen software winkel, App World. Zoals gezegd is deze service voorlopig nog niet bij ons beschikbaar dus zullen we het nog even moeten doen met onderstaande, zeer uitgebreide videodemo.

Je ziet in ruim zeven minuten onder andere hoe je een applicatie zoekt, koopt en installeert. Overigens hebben ze deze demo op de eerste dag gemaakt dat de dienst online was dus hadden ze wat verbindings problemen vanwege de enorme drukte in de BlackBerry App World ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=6M7eFOkCFFs

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.