Nieuws
07 september 2011 - Ron Smeets

BlackBerry App World 3.0 gelanceerd

RIM heeft gisteren de nieuwste versie van BlackBerry App World, 3.0, gelanceerd. Iedereen met een BlackBerry waarop minimaal OS 5.0 geinstalleerd staat kan versie 3.0 hier downloaden.

De grootste veranderingen zijn aangebracht in de User Interface van App Wordl waardoor, zo zegt RIM, het zoeken en vinden van Apps nog makkelijker wordt.

Zo zijn onder andere aparte kanalen gemaakt voor Apps, Games en Themes en kun je nu via My Account je BlackBerry ID en betaalopties beheren. Verder is ook een betere Social Media integratie toegevoegd. Gebruikers kunnen nu via het detailscherm van een App deze gelijk delen via BBM, FaceBook, Twitter, email of SMS. De zoekfunctie is ook uitgebreid met een zoekvenster op het homescreen van BlackBerry App World.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.