Geruchten
12 juli 2013 - Redactie MobileCowboys

BlackBerry A10 (Aristo) gespot

Na de Z10 en de Q10 komt BlackBerry binnenkort ook met de BlackBerry A10, althans dat zou een foto moeten bewijzen die door Jonathan S. Geller online is gezet. Het toestel, dat veel weg heeft van de BlackBerry Z10, zou een 5-inch Super AMOLED hebben en in de herfst op de markt moeten komen.

Sinds begin April ligt de BlackBerry Z10 in de winkel en sinds eind mei ligt de BlackBerry Q10 daarnaast. Als we geruchten moeten geloven komen de Canadezen deze herfst met de BlackBerry A10 op de markt, de eerst foto van het nieuwe toestel is inmiddels gepubliceerd.
blackberry-a10-aristo-2
Over de specificaties is, uiteraard, niks officieel medegedeeld maar de volgens Geller krijgt de BlackBerry A10 een dual-core processor, 5-inch Super AMOLED met een resolutie van 1280 x 720 en 2GB RAM. BlackBerry zou met de A10 dezelfde weg ingeslagen zijn als Apple bij de verwerking van CPU en GPU. De GPU processor doet het grafische deel van het toestel de CPU de handelingen.
blackberry-a10-aristo-1
Uiteraard gaat de A10 ook op het BlackBerry 10 OS draaien. Wanneer het toestel daadwerkelijk op de markt gaat komen is nu nog gissen.

via

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl