Geruchten
14 maart 2009 - Ron Smeets

BlackBerry 9900 wordt de Touchscreen versie van de Bold?

Vanmiddag lekte twee afbeeldingen en wat informatie uit van alweer een nieuwe BlackBerry in de 'Bold' stijl uit. De vraag is echter hoe 'echt' de uitgelekte documenten van Rogers (een Canadese Telco) en plaatjes zijn. Ik hou het voorlopig nog maar even op een gerucht.

Echt of niet, het gaat om de BlackBerry 9900. Volgens de geruchten zou dit een Touchscreen versie worden van de populaire Bold. Nog onzeker is het of de 9900 een standaard Touchscreen display zal krijgen of de zogenaamde SurePress versie die we ook kennen van de Storm.

Behalve de documenten van Rogers met daarop een afbeelding en de naam van deze nieuwe BlackBerry heeft CrackBerry ook een andere afbeelding van het toestel weten te bemachtigen (zie hieronder). Oordeel zelf maar of je het gelooft of niet.
blackberry-9900-pluto

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.