Geruchten
06 mei 2010 - Ron Smeets

BlackBerry 9760 clamshell met full qwerty toetsenbord gespot

Deze nieuwe BlackBerry is de afgelopen weken al een paar keer in het geruchtencircuit opgedoken maar om een of andere reden heb ik hem telkens gemist ;-)

Het meest opvallende aan de BlackBerry 9760 is toch wel het feit dat het een clamshell model is met een volwaardig qwerty toetsenbord en het niet, zoals de onlangs gepresenteerde Pearl 3G, moet doen met een half-qwerty versie.

Ik kan niet zeggen dat ik de 9760 heel erg mooi vind maar bijzonder is hij wel. Het ziet er overigens niet naar uit dat dit toestel ook naar Europa komt want tot nu toe wordt alleen nog gesproken over een CDMA versie. Van de andere kant zijn het natuurlijk nog maar geruchten dus kan het nog alle kanten op.

Qua specs maken de geruchten verder melding over WiFi, een 360x480 display, 5 megapixel camera  en BlackBerry OS 6. BB-Clamshell-9670 BlackBerry-9670-536x402 Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.