Toestellen
12 september 2009 - Ron Smeets

BlackBerry 9700 videopreview

Eerder deze week dook de eerste officiele foto op van de nieuwe BlackBerry Bold 9700. Kort daarna was ook al even een video te zien, maar die werd snel offline gehaald op last van RIM.

Iniddels is er een nieuwe video online verschenen (zie hieronder). Hierin wordt de nieuwe Bold uitgebreid met de oude versie vergeleken. Ziet er zeer hoopgevend uit moet ik zeggen. Maar dat was bij de eerste Bold ook zo en die heeft toch de nodige probleempjes en kinderziektes gekend. Afwachten dus maar hoe deze het in de praktijk gaat doen.

Laten we hopen dat deze video niet door RIM van YouTube gekicked wordt ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.