Toestellen
23 september 2009 - Ron Smeets

BlackBerry 9700 preview

De BlackBerry 9700 (aka Onyx) is de afgelopen weken steeds vaker in het geruchtencircuit opgedoken en nu ook de eerste (p)review van het toestel online verschenen is via BoyGenius, lijkt het nog slechts een kwestie van tijd voordat de opvolger van de populaire, maar niet zo goede, Bold officieel aangekondigd zal worden.

BoyGenius, zo kun je uit de preview duidelijk opmaken, is al lyrisch over de BlackBerry 9700 en noemt hem ook al de 'Best BlackBerry Ever'.

Hij is sneller, compacter, betrouwbaarder en gebruiksvriendelijker dan zijn voorganger. Dat klinkt hoopgevend, maar natuurlijk wil ik dat zelf ook graag (en liefst snel ;-)) gaan testen. Dus, dames en heren van RIM, als jullie dit lezen (en ik weet dat jullie dat doen). . . Kom maar op met die BlackBerry 9700.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.