Geruchten
18 juli 2007 - Ron Smeets

BlackBerry 8820 komt er aan

Zelf loop ik al enkele maanden met de 8800 rond en zoals ik in mijn review al aangaf is een van de minpunten van deze verder uiterst compleet uitgeruste BlackBerry het gebrek aan WiFi.

Het lijkt erop alsof men bij RIM dit ook gelezen heeft. . . ahum, nou moet ik mijzelf niet teveel eer toedichten want de geruchten deden ook al langer de ronde.

Hoe dan ook, het lijkt erop alsof de 8820, zijnde de WiFi versie van de BlackBerry 8800 binnenkort om te beginnen in noord Amerika, in de winkels zal liggen. Behalve WiFi heeft de 8820 ook UMA support zodat je tijdens een gesprek naadloos kunt overstappen van je WiFi netwerk thuis naar het mobiele netwerk van je provider.

Wanneer precies is nog niet bekend, evenmin of wij hiervan in Europa ook zullen kunnen profiteren, maar dat komt nog wel. Bovendien hopen wij natuurlijk dat de Europese update ook meteen 3G / HSDPA zal meebrengen ;-)

Foto: Engadget MobileGerelateerde links:
WiFi versie van de BlackBerry 8800 gespot?
Introductie BlackBerry 8800 op 3GSM
Foto's van de BlackBerry 8800
Blackberry 8800
Dual standaard BlackBerry 8830 voor Verizon?
Eerste indruk van de BlackBerry 8800
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.