Toestellen
15 februari 2007 - Ron Smeets

Blackberry 8800

BlackBerry kondigde voor de start van 3GSM al aan dat de nieuwe 8800, met ingebouwde GPS ontvanger, het grote en enige nieuws voor Barcelona zou worden.

Met de 8800 heeft men een van de mooiste BlackBerries tot nu toe ontworpen, althans zo denk ik er over. Nog niet voorzien van de experimentele toetsenbordindeling die we aan de vooravond van 3GSM voor het eerst zagen, maar gelukkig wel een normaal qwerty toetsenbord met 1 toets voor elke letter en niet de onhandige 3-weg toetsen zoals op de 8100.

Qua vorm lijkt de 8800 dan ook weer op de ‘normale’ BlackBerry modellen waarme RIM de afgelopen jaren ook het meeste succes had bij de zakelijke gebruikers.Gerelateerde links:
Introductie BlackBerry 8800 op 3GSM
Foto's van de BlackBerry 8800
BlackBerry 8705 en 8800 op komst?!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.