Geruchten
06 augustus 2009 - Ron Smeets

BlackBerry 8520 vanaf 26-8 bij Hi

De nieuwste BlackBerry 8520, aka Gemini, is vanaf gisteren in Amerika te koop en als de geruchten kloppen dan hoeven wij ook niet meer lang te wachten. Althans, (toekomstige) klanten van Hi want die provider zal het toestel namelijk op 26 Augustus in Nederland introduceren.

Volgens de anonieme bron, die dicht bij het vuur zou zitten, is BlackBerry ook onder jongeren steeds populairder aan het worden. De relatief goedkope BlackBerry 8520 zou dan natuurlijk wel een prima optie zijn.

Ik ben wel benieuwd of Hi met de introductie van de BlackBerry 8520 dan ook iets gaat doen aan de relatief hoge kosten voor BlackBerry Mail en andere services. Een speciaal jongeren-BlackBerry abonnement bijvoorbeeld. We zullen zien. Vooralsnog is dit natuurlijk nog een gerucht en zullen we op officiele berichten van Hi moeten wachten voordat we hier meer over kunnen zeggen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.