Nieuws
25 september 2012 - Ron Smeets

BlackBerry 10 preview (video)

Aanstaande vrijdag ben ik bij een meeting over de status van BlackBerry 10. Vandaag, en de komende dagen, organiseert RIM een BlackBerry 10 Jam conferentie in de VS. Daar wordt alvast wat meer getoond van het niewe OS, en de stand van zaken op dit moment, inclusief een nieuw Dev Alpha (B) device (foto hieronder).

Inmiddels zijn we bijna vijf maanden verder sinds BlackBerry World waar de eerste tipjes van de BB10 sluier werden opgelicht. De ontwikkeling gaat langzaam maar zeker vooruit. Hieronder kun je zien wat er in die periode veranderd is. Vrijdag zal ik er wat dieper op ingaan.

Onderstaande video, van Engadget, duurt ruim 13 minuten. Enjoy!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.