Geruchten
15 november 2012 - Ron Smeets

BlackBerry 10 London naast de iPhone 5 gekiekt?

Vermeende foto's en afbeeldingen van de (eerste) BlackBerry 10 smartphone hebben we al veel vaker en eerder gezien maar nog niet gefotografeerd naast een iPhone 5. Onderstaand kiekje zou dus het bewijs kunnen zijn voor het feit dat er in eder geval één BlackBerry 10 toestel (de 'London') in de maak is die ongeveer even groot is als die nieuwste iPhone van Apple.

Het waarheidsgehalte van deze foto? Daarover kan ik alleen maar zeggen dat een korreltje (of wat) zout nooit mag ontbreken ;-) Kijk zelf maar.

Zeker weten doen we dit pas op 30 januari wanneer RIM de eerste BlackBerry 10 toestellen officieel zal onthullen. 

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.