Toestellen
29 april 2012 - Ron Smeets

BlackBerry 10 developer toestel gespot

Ik vertoef zelf momenteel al in de VS voor een (heel) kort familiebezoekje voorafgaand aan BlackBerry World waar ik dinsdag t/m donderdag verslag van zal doen hier.

RIM gaat op BlackBerry World (tijdens een apart event) de eerste BB10 developer toestellen uitdelen. Vandaag zijn daar de eerste kiekjes van opgedoken.

Natuurlijk is nog lang niet zeker of het toestel dat hier getoond wordt (en later deze week in Orlando uitgedeeld zal worden) ook inderdaad lijkt op het eerste BB10 toestel dat over enkele maanden in de winkels moet verschijnen. De kans is groot dat dit 'alpha developer device' nog heel wat uiterlijke wijzigingen zal ondergaan. De kiekjes:

blackberry-dev-10-phone-1 blackberry-dev-10-phone-2 blackberry-10-dev-phone-3

Bron 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.