Nieuws
07 oktober 2012 - Ron Smeets

BlackBerry 10 browser demo (video)

Mondjesmaat verschijnen her en der steeds meer details van het BlackBerry 10 OS. Onderstaande video toont de webbrowser. Het is maar een kort filmpje en ook hier wordt (hopelijk) zeker nog niet alles getoond, maar de 'flow' UI en diens functies zien er zo op het eerste gezicht wel goed en soepel werkend uit.

Tijdens de demo zegt de man van RIM nog even dat de webpagina's erg snel laden, maar die stonden natuurlijk wel al in de cache, getuige het feit dat hij een van de reeds geopende tabbladen in de browser selecteert ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.