Toestellen
11 mei 2006 - Ron Smeets

Black Label GSM van LG

Normaal kom je de aanduiding ‘Black Label’ alleen tegen bij hele goede whiskey’s. In Korea nemen ze het echter niet zo nauw met dit soort ‘ongeschreven’ westerse wetten.

LG komt dan ook deze zomer met een bijzonder fraai vormgegeven design GSM, overwegend zwart met goudkleurige of witte accenten die ze dus de naam Black Label II meegegeven hebben.

Nu hoor ik jullie meteen al denken: II, dat inmpliceert dat er ook een Black Label I bestaat . Dat klopt ook, maar dat toestel stond beter bekend als de ‘Chocolate’ GSM, ofwel de KG800 die begin deze maand, zo luidden destijds de berichten, ook in Europa op de markt zou zijn gekomen.

De Black Label II, ofwel KV6000, is net als de Chocolate een relatief platte slider met een 1.3MP cam, 512 Mb geheugen en MP3 speler.Gerelateerde links:
Populaire LG GSM naar Europa
Vier nieuwe design GSM's van BenQ-Siemens
Nog meer LG GSM's op komst
Nokia's visie op GSM's van de toekomst
B&O en Samsung ontwikkelen nieuwe GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.