Entertainment
24 november 2012 - Ron Smeets

Black Friday 'Phone Sale' chaos bij Wal-Mart (video)

Gisteren was het 'Black Friday' in de VS. De dag na Thanksgiving begint het kerst-inkoop-seizoen. Veel winkels hebben dan speciale aanbiedingen die vaak tientallen procenten korting kunnen opleveren. Leuk, maar het leidt ook ieder jaar weer tot chaos. Wal-Mart is wat dat betreft een van de 'voorlopers'. Ook gisteren waren in verschillende vestigingen weer massa's elkaar verdrukkende koopjesjagers, vechtpartijen en zelfs een schietpartij te zien.

Hieronder staat een video van de chaos in een van de Wal-Mart vestigingen waar telefoons in de aanbieding waren. Tientallen kopers gaan helemaal 'los'. Duwen, trekken en zelfs bijten. Nee, niet omdat de iPhone 5 of Galaxy S III met korting te koop is.

Welk toestel wel? Daar ben ik nog niet achter. In de reacties onder de video werd gespeculeerd over een Samsung Captivate Glide, maar dat lijkt mij onwaarschijnlijk. Het zou wel een 'prepay smartphone' zijn die voor heel weinig geld, letterlijk, voor het grijpen lag bij Wal-Mart. Enfin, mocht iemand het toestel herkennen, reageer dan maar. 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.