Accessoires
17 november 2006 - Ron Smeets

Black Diamond PMP van Thomson

Het Franse Thomson heeft een nieuwe strak en in glanzend zwart vormgegeven PMP ontworpen met 8GB geheugen en 1.8 inch OLED display.

De Black Diamond PMP, of EH308, heeft daarnaast ook blauw verlichte touch sensitive bedieningstoetsen en kan zowel MP3 als WMV en MPEG4 bestanden afspelen. De Li-ion accu kan via USB opgeladen worden en gaat zo'n 15 uur mee.

Gezien de look-and-feel van Thomson's Black Diamond zal de vergelijking met de LG Chocolate en de iPod (Nano) geen verassing zijn.

Het prijskaartje is, zeker voor Thomson, wel redelijk verassend te noemen wan met 300 dollar behoort ie zeker niet tot de goedkoopste PMP's die momenteel te koop zijn.

Tot nu toe kende ik Thomson namelijk alleen van de 'cheapo' TV's bij de MediaMarkt en vergelijkbare RTV zaken.Gerelateerde links:
Chocolate MP3 speler
De 'Chocolate Nano' MP3 speler
Stijlvolle PMP van Jobo
24-karaats iPod look-a-like
Polaroid's PMP en 'n PSP look-a-like
Thomson's Mobile Set-top box met LCD
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.