Nieuws
16 november 2011 - Ron Smeets

Bizar mooie Nokia N9 commercial

In China kunnen ze meer dan gadgets in elkaar zetten en namaken ;-))) En nee, dat is niet onaardig bedoeld hoor. Kijk maar eens naar deze bizar goed gemaakte commercial van de Nokia N9.

De Nokia N9 is een 'buitenbeentje', een 'one of a kind' die 'tegen de stroom in gaat' in een wereld vol concurrenten die op elkaar lijken. Allemaal kenmerken die wel bij de Nokia N9, het eerste, (voorlopig) laatste en dus de enige MeeGo smartphone, passen, toch? Enfin, kijk zelf maar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.