Entertainment
11 maart 2010 - Ron Smeets

Bioscoopganger in nek gestoken na klacht over bellende vrouw

Ja, ook dit verhaal is er weer eentje in de categorie 'Only in America'. Onlangs zat een man in een bioscoop in Los Angeles te kijken naar de nieuwe film Shutter Island toen hij zich een beetje ergerde aan een bellende vrouw in de zaal.

Een poging om de dame in kwestie ervan te overtuigen dat het voor iedereen prettiger was als zijn haar gesprek zou beeindigen liep echter een beetje uit de hand.

Aanvankelijk leek de klagende bezoeker succes te hebben want de bellende vrouw verliet, samen met twee mannen, de bioscoop. Een paar minuten later kwamen ze echter terug en een van de drie stak de man vervolgens met een vleesthermometer in zijn nek. Auw! Toegesnelde omstanders die het slachtoffer wilden helpen raakten ook gewond in de vechtpartij die onststond. De daders verlieten kort daarop de bioscoop en zijn nog steeds voortvluchtig. Het slachtoffer heeft, zij het met een ernstige steekwond in zijn nek, het allemaal gelukkig wel overleefd.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.