Nieuws
08 juni 2011 - Ron Smeets

Bioscoop stuurt SMS'ende en bellende bezoekers de zaal uit

Een Bioscoop in Alamo heeft een SMS'ende bezoeker naar buiten gestuurt. Op zich geen groot nieuws, maar wat dit bericht een stuk leuker maakt is het feit dat de bioscoop in kwestie, de Alamo Drafthouse, vervolgens een SMS'je dat de vrouw kort daarna aan het theater stuurde, samen met enkele andere berichtjes van boze bezoekers die weggestuurd werden, verwerkt heeft in de waarschuwing die voor aanvang van elke (16+) film getoond wordt.

De bezoekers hadden overigens allemaal kunnen weten dat de Alamo Drafthouse erg streng optreedt tegen SMS'ende en bellende bezoekers. Sinds 1997 hanteert het theater namelijk al een zeer strikt 'geen mobieltjes' beleid. En het wegsturen van een bellende of SMS'ende bezoeker is natuurlijk nog altijd beter dan de voorstelling stil leggen. Daar heeft namelijk iedereen last van ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=JVz-fO7kxcQ

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.