Entertainment
28 maart 2006 - Ron Smeets

Bioscoop en uitverkoop info op je Sprint GSM

In de VS heeft Sprint Nextel maandag de eerste commerciele Location Based Service geintroduceerd: FindIt!

Voor 3 dollar per maand en met het juiste toestel kunnen klanten op de hoogte gehouden worden van actuele aanbiedingen en informatie van diverse aanbieders op het moment dat ze er met hun GPS GSM in de buurt zijn.

De advertenties en andere informatie wordt op het toestel afgeleverd aan de hand van de GPS locatiegegevens van de telefoon. Om FinfIt! te kunnen gebruiken kunnen Sprint klanten kiezen uit 20 verschillende toestellen.Gerelateerde links:
Alzheimer patienten met Orange armband
LBS diensten populair in Europa
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.