Entertainment
27 oktober 2008 - Ron Smeets

Bios info op iPhone populair

Nog geen week geleden presenteerde Sharewire, waar ook de mobiele versies en apps van Dutch- en MobileCowboys ontwikkeld worden, de Pathé iPhone applicatie aan.

Binnen drie dagen had de mobiele Pathé applicatie het zondag al geschopt tot de meest populaire (Nederlandse) gratis download in de App Store. Vandasg is de eerste plek echter overgenomen door Google Earth.

Behalve de nodige informatie over films, het bekijken van de trailers en tijden dat ze (in Pathé theaters) spelen kun je via de mobiele appilcatie ook kaartjes reserveren.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.